• 24/7 bereikbaar
  • Alle soorten verstoppingen
  • Verstopping direct opgelost
  • Ervaren ontstoppers

Afvoer ontstoppenEen verstopte afvoer kan vervelende consequenties voor u hebben! Zo brengt een afvoerverstopping doorgaans een bijzonder nare, penetrante stank met zich mee. Het openen van de ramen om de lucht af te voeren is hierbij vaak niet voldoende. Daarbij zal de stank al snel weer terugkeren! Geen fijn idee, als u de ochtend met een frisse douche wilt beginnen. Daarbij zal een verstopte afvoer het water steeds minder makkelijk afvoeren. Wanneer u het ontstoppen van de afvoer uit blijft stellen, zal het zelfs niet langer mogelijk zijn om uw sanitair nog te gebruiken. Zelf en afvoer ontstoppen is vrijwel onmogelijk, als u te maken heeft met een serieuze verstopping. Onze ontstoppingsdienst staat voor u klaar, om u hierbij te helpen.

Werkwijze bij een afvoer ontstoppen in huis

Wanneer wij een afvoer ontstoppen gaan we volgens een vaste werkwijze aan de slag. Zo zullen we altijd beginnen met het uitvoeren van een camera-inspectie. Tijdens deze inspectie gaan we met een kleine camera door de afvoer in huis, om te kijken waar de bron van de verstopping zit. Op basis van deze beelden starten we met de afvoer ontstoppen. Het is afhankelijk van de aard van de verstopping, welke hulpmiddelen we hierbij inzetten.

Zo kunnen we de afvoer onder een hoge druk doorspuiten, kunnen we met een flexibele veer in de afvoer gaan, of kunnen we een klein haakje gebruiken. Een verstopte afvoer is vrijwel altijd het gevolg van opgehoopt restafval. Denk aan zeepresten, haren, grote proppen toiletpapier, bladeren en takjes van bomen, etensresten, enzovoorts. Een afvoer ontstoppen zal zodoende minder snel noodzakelijk zijn, als u deze vormen van restafval buiten de afvoer probeert te houden. Tijdens het ontstoppen van uw afvoer geeft onze ontstoppingsdienst NVS Ontstopping u graag handige tips.

Met spoed een afvoer ontstoppen bij verstoppingen

Mocht de afvoerverstopping serieuze vormen aangenomen hebben, dan wilt u de verstopte afvoer zo snel mogelijk ontstoppen. Een afvoer ontstoppen kunt u in zo’n geval door onze spoeddienst laten doen! De spoedservice van ons ontstoppingsbedrijf staat dagelijks en 24 uur per dag voor u klaar. Zo kunnen we u ook in de weekenden helpen bij uw afvoer ontstoppen. Het is immers geen prettig idee, dat u een weekendlang in de stank van de rioolverstopping moet leven.

Tip: jaarlijks of tweejaarlijks preventief uw afvoer ontstoppen maakt de kans op een serieuze afvoerverstopping aanzienlijk kleiner. Preventief een afvoer ontstoppen kan tijdens de vaste kantoortijden op werkdagen.

24/7 bereikbaar! Bel: 023-7820507