• 24/7 bereikbaar
  • Alle soorten verstoppingen
  • Verstopping direct opgelost
  • Ervaren ontstoppers

WC ontstoppenZelf een wc ontstoppen bij verstoppingen is vaak een nagenoeg onmogelijke opgave! Er staat standaard water in het toilet, waardoor het gebruik van bijvoorbeeld soda niet efficiënt is. De soda zal eerst in moeten trekken, voordat de afvoer kan worden doorgespoeld met heet water. In het geval van een toiletverstopping zal de soda direct in het water in de toiletpot worden opgenomen, waarmee het restafval niet voldoende los komt te zitten. Een grotere kans heeft u, wanneer u een wc ontstoppen probeert met een flexibele veer. U kunt een zo’n veer vaak bij een bouwwinkel kopen of online bestellen. Houd er rekening mee dat de veer lang genoeg moet zijn, om door de hele afvoer te komen.

Onze werkwijze bij een wc ontstoppen

Wanneer u een wc ontstoppen aan onze ontstoppingsdienst NVS Ontstoppingen overlaat, zullen we dit op professionele wijze aanpakken. Mogelijk bevindt de bron van de verstopping zich niet in de deelafvoer onder uw toilet, maar in een deelafvoer die op dezelfde centrale afvoer in aangesloten. Als gevolg hiervan zal ook het water in uw wc steeds moeizamer wegstromen en kan er een penetrante stank rond de toiletpot komen te hangen. Iets wat u logischerwijs maar al te graag voorkomt!

Om de bron van de wc-verstopping te achterhalen, maken we gebruik van een kleine camera. Deze camera laten we door de afvoer gaan, om te kijken waar de kern van het probleem zit. Op basis van de beelden van deze camera, zullen we vervolgens voor een van onze ontstoppingsmiddelen kiezen. Dit kan het doorspuiten van de afvoer zijn, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van de veer of een traditionele ontstopper. Het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen wordt altijd vermeden. Deze middelen zijn erg slecht voor het milieu en kunnen schadelijk zijn voor uw gezondheid.

Met spoed een wc ontstoppen bij verstoppingen

Mocht u een toilet in uw appartement hebben, dan heeft uw wc ontstoppen haast. U moet er immers niet aan denken, dat u een lange tijd niet naar het toilet kunt door de verstopping. In dit geval kunt u bij onze spoeddienst terecht. Onze spoedontstopper staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar, om u de helpende hand te bieden bij verstoppingen. Een wc ontstoppen is voor ons een relatief eenvoudige klus. Zo blijft u nooit lang zonder toilet zitten!

Tip: de noodzaak van een wc ontstoppen wordt minder groot, als u de afvoer onder uw toilet regelmatig preventief laat doorspuiten door onze ontstoppingsdienst.

24/7 bereikbaar! Bel: 023-7820507