• 24/7 bereikbaar
  • Alle soorten verstoppingen
  • Verstopping direct opgelost
  • Ervaren ontstoppers

Riool ontstoppenLijkt het water steeds moeizamer in de afvoer van uw toilet, doucheputje of gootsteen te lopen? Mogelijk is er in dat geval sprake van een rioolverstopping onder uw woning! De verschillende afvoerleidingen van uw sanitaire voorzieningen in huis, komen onder uw woning in hetzelfde riool terecht. Wanneer het riool verstopt is geraakt, zult u dit aan alle op de riolering aangesloten sanitaire voorzieningen merken. Zo komt er vaak een nare, ietwat penetrante stank in de badkamer te hangen en loopt het water moeizamer weg. Erg vervelend, als u bijvoorbeeld maar enkele minuten kunt douchen om het overstromen van de douchebak te voorkomen. Uw riool ontstoppen is in dit geval noodzakelijk! Zelf een riool ontstoppen blijkt vaak lastig, waardoor u op onze ontstoppingsdienst kunt rekenen.

Zelf een riool ontstoppen met handige hulpmiddelen

Bij beginnende verstoppingen blijkt zelf een riool ontstoppen soms nog mogelijk te zijn. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om een beginnende verstopping in een van de afvoerleidingen van uw sanitaire voorzieningen. U kunt het riool ontstoppen door gebruik te maken van een lange, flexibele veer of soda. Schep de soda met een theelepeltje in de verstopte afvoer en laat het vervolgens enige tijd intrekken. Giet de afvoer vervolgens met kokend water door, om het restafval naar de centrale riolering af te voeren. Herhaal deze stap meerdere keren voor een optimaal resultaat.

Naast de mogelijkheid om soda te gebruiken, kan ook een lange veer de uitkomst voor u vormen. In dit geval duwt u de veer door afvoer richting de centrale riolering, om het restafval los te krijgen van de afvoerwanden. Heeft dit geen effect? Uw riool ontstoppen kunt u in dat geval aan onze ontstoppers overlaten.

Met spoed uw riool ontstoppen bij een nare stank

Wanneer het water helemaal niet meer naar de riolering lijkt te stromen, of wanneer er een nare stank in huis hangt, kunt u de riolering met spoed laten ontstoppen. Dit doet u door onze spoeddienst in te schakelen! De spoeddienst van NVS Ontstoppingen staat dagelijks, 24 uur per dag voor u klaar om de helpende hand te bieden. In veel gevallen staat onze ontstopper al binnen een half uur bij u voor de deur, om uw verstopte riool te ontstoppen. Na het ontstoppen zullen we altijd een laatste camera-inspectie uitvoeren. Zo weet u zeker dat uw riolering weer helemaal schoon is! De kans op een nieuwe verstopping wordt op deze wijze minimaal.

24/7 bereikbaar! Bel: 023-7820507