• 24/7 bereikbaar
  • Alle soorten verstoppingen
  • Verstopping direct opgelost
  • Ervaren ontstoppers

Doucheputje ontstoppenHeeft u te maken met een verstopt doucheputje? De kans is zeer groot, dat de verstopping in de afvoer onder het doucheputje het gevolg is van haren en zeepresten. Zowel de haren als de zeepresten zijn relatief vet, waardoor ze makkelijk aan de wanden van een afvoer blijven hangen. Eenmaal aan de wand van de afvoer klevend, vormt dit restafval het begin van een verstopping. Zelf uw doucheputje ontstoppen zal op zo’n moment al erg lastig zijn! Daarbij is het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen uit een bouw- of supermarkt sterk af te raden. Deze middelen zijn bijzonder slecht voor het milieu en kunnen daarbij gevaarlijk zijn, als uw huid hiermee in aanraking komt. Uw doucheputje ontstoppen is voor onze ontstoppingsdienst NVS Ontstoppingen relatief eenvoudig!

Tip: preventief uw doucheputje ontstoppen kan de kans op een serieuze verstopping sterk verkleinen! Dit zou u zelf kunnen proberen door bijvoorbeeld soda te gebruiken. Ook kunt u onze ontstoppingsdienst inschakelen voor het preventief ontstoppen van een afvoer.

Werkwijze bij een doucheputje ontstoppen

Een doucheputje ontstoppen begint doorgaans bij het maken van een inventarisatie, om de exacte bron van de verstopping te achterhalen. Mogelijk bevindt de bron zich niet in de afvoer onder het doucheputje, maar in een andere aangesloten afvoer. Het doucheputje ontstoppen wordt makkelijker, door eerst een camera-inspectie uit te voeren. Met een kleine camera bekijken we de binnenzijde van de afvoer, om op basis hiervan een plan van aanpak op te stellen.

Vaak gebeurt een doucheputje ontstoppen met een hogedrukspuit. Door onder hoge druk water door de afvoer onder het doucheputje te spuiten, wordt het restafval naar de centrale riolering afgevoerd. Ook andere beginnende verstoppingen worden op deze manier voor u verholpen. Een alternatief is het gebruik van een grote veer, waarmee grote proppen haren uit de afvoer getrokken kunnen worden. Door een filter in het putje van uw douche te gebruiken, wordt de kans op een verstopping kleiner

 

Doucheputje ontstoppen in het weekend

Als gevolg van de verstopping in het doucheputje, zal het water steeds moeizamer wegstromen. Een doucheputje ontstoppen kan zodoende niet lang wachten. NVS Ontstoppingen staat ook in de weekenden en zelfs op de late avond voor u klaar, om de helpende hand te bieden. Neem hiervoor contact op met onze spoedservice. Zijn staan doorgaans binnen een half uur bij u voor de deur, om uw doucheputje te ontstoppen. Zo kunt u al snel weer van een frisse douche genieten!

24/7 bereikbaar! Bel: 023-7820507